Laddstolpar

Laddstolpar i Västerås & Mälardalen

Vi har lång erfarenhet av installation och projektering av laddstolpar för privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar i Mälardalen med omnejd.

Scrolla vidare

Laddstolpar & laddboxar, från projekt till laddning

Elektriker’n – din lokala elektriker i Västerås. Vi har lång erfarenhet av installation och projektering av enstaka och större projekt av laddstolpar och laddboxar för privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar i Mälardalen med omnejd. I takt med att det blir allt populärare att köra miljovänligt med elbil har behovet att kunna ladda nära bostaden ökat rejält.

Passa på och installera en Laddbox i din villa. Installerat och klart för 7983kr* inklusive rotavdraget grön teknik. För beställning använd våran laddguide på boka laddbox, ring 021-380 220 eller maila oss.

I detta erbjudande ingår följande: 1 st 3,7kW laddbox typ2 med tillgörande 10 meter matningskabel från elcentral, jordfelsbrytare och jordfelsskydd av lagdstadgat typ B-skydd. Laddboxen är utrustad med inbyggd energimätare. Laddboxen monteras på en vägg, och kabel klamras till närmaste elcentral. Borrning genom maximalt 2 stycken väggar ingår. Provning av både laddboxens funktion samt säkerhetsfunktioner.

*15 500kr exklusive rotavdraget, vi sköter ansökan.

Vi säljer och installerar laddstationer, laddstolpar och laddboxar i Västerås, Örebro, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Surahammar, Hallstahammar, Köping med omnejd.

Boka laddbox

Laddstation anpassad för ditt behov

Vi projekterar och installerar din laddstation för bästa effekt. 

Varmt välkommen att ta kontakt med oss och diskutera möjligheterna, vi erbjuder kostnadsfri offert och arbetar över hela Mälardalen. 

Boka laddbox

Elektriska Macken

Välkommen till Elektrikern AB, där vi tar hållbarhet på allvar. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande palett av tjänster, inklusive installation och underhåll av offentliga laddningsstationer för elbilar, även kända som Elektriska Macken Sverige AB.

Vi förstår vikten av att främja hållbara transportalternativ och stödja övergången till elektriska fordon. Med vårt engagemang för innovation och kvalitet är vi redo att möta de växande behoven inom offentlig laddningsinfrastruktur.

Vi strävar efter att erbjuda en sömlös upplevelse för våra kunder genom att inte bara installera “Elektriska Macken´´ utan också genom att tillhandahålla regelbunden service och underhåll. På så sätt kan vi säkerställa att laddningsstationerna fungerar optimalt och är tillgängliga när de behövs.

Vill du veta mer klicka här

Ladda bilen hemma – få bidrag för laddstationen.

Den bästa tiden att ladda sin elbil eller laddhybrid är när den står stilla under natten, därför bör man ha en riktig laddpunkt vid den privata bostaden. För att förenkla säker hemmaladdning finns ett speciellt stöd att söka som ska göra det lättare att installera laddutrustning i hemmet.

Transporter står i dag för en tredjedel av Sveriges utsläpp av växthusgaser. Regeringen införde ett särskilt investeringsstöd för att öka takten med elektrifieringen av bilparken under 2018 med motivering att göra det enklare och billigare för hushåll att installera laddpunkter för elfordon vid hemmet eller stugan, och därmed ställa om till hållbara transportsätt.

Bidraget kan sökas av privatpersoner som äger eller har nyttjanderätt på den fastighet där laddpunkten installeras. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna och högst 10 000 kronor per fastighet. Ansökan görs efter att laddpunkten har installerats men senast sex månader efter att installationen slutförts.

Laddpunkten behöver vara förberedd för elmätning och debitering av elkostnad samt utrustad med typ 2-uttag eller typ Combo 2-uttag.

Kontakta oss

Vem/vilka kan söka bidrag för laddstationer?

Källa: Naturvårdsverket

  • Privatpersoner kan söka om de äger en fastighet eller har en fastighet med nyttjanderätt. Du kan få bidraget cirka 14 dagar efter att du fått det beviljat om du söker via Naturvårdsverkets e-tjänst och uppfyller kraven för att få bidraget. 
  • Företag och andra organisationer kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras på ett företags personalparkering eller för företagsfordon. 
  • Bostadsrättsföreningar, stiftelser och samfälligheter kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras för en bostadsrättsförenings medlemmar.

Behöver du akut hjälp?
Ring vår Eljour dygnet runt!

Brådskande elavbrott och problem kan ofta inte vänta, vi rycker ut och hjälper er.

Laddboxar

Den bästa tiden att ladda elbilen är 
när den står stilla under natten.

Laddboxar

Solceller

Installation av solceller för både privatpersoner, företag och BRF.

Solceller

Elektriker

Låt våra behöriga elektriker hjälpa 
dig med dina elarbeten.

Elektriker