Skip to content

Elektriker i Västerås

Elektriker, elinstallation & Eljour

Elektriker’n – din lokala elektriker i Västerås. Vi arbetar med både företag och privatpersoner och gör allt från nyinstallationer till underhåll – vi erbjuder laddboxar och solceller till privatpersoner, föreningar och företag. Vi erbjuder jour dygnet runt!

Vi installerar ellösningar både i befintliga fastigheter och när det byggs nytt. Vi kan hjälpa till med alla typer av installationer av elektriska lösningar. Det kan handla om belysning i fastigheter, stora som små, utomhusbelysning i bostadsområden och parker eller belysning i vägtunnlar. Men el är så mycket mer än lampor. Alltifrån larm- och säkerhetssystem till högspänning och ställverk ingår ryms inom Elektriker´n teknikområde el. 

Söker du ett företag som kan leverera elinstallationer till ditt projekt? Ta i så fall kontakt med oss så hjälper en elektriker dig. Elektriker´n är gärna med och tar fram förslag för just ditt projekt och vi kan samarbeta redan från design- och projekteringsfas.

Eljour – bråskande ärenden

Våra elektriker är på plats snabbt vid eljour.

Ring oss på telefon: 021-380 220 vid akuta ärenden som kräver el jour – vi rycker ut dygnet runt, året om.

Kontakta Elektriker´n

Skicka in en kostnadsfri förfrågan

Beskriv ditt ärende och skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
021-380 220

Är ditt ärende akut så ber vi er ringa direkt.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Har du köpt en Easee-laddbox av oss?

Denna laddbox har belagts med försäljningsförbud av Elsäkerhetsverket pga stora elsäkerhetsbrister som skulle kunna orsaka skador på din bil, brand i din fastighet, eller ännu värre orska personskador. Men ta det lugnt, vi tar vårt fulla ansvar för detta, vi byter ut den helt kostnadsfritt. Följ nedanstående länk för att välja laddbox & boka en tid i våran kalender.

Följ nedanstående länk för att välja laddbox & boka en tid i våran kalender.