Skip to content

Laddstolpar i Västerås & Mälardalen

Laddstolpar & laddboxar, från projekt till laddning

Elektriker’n – din lokala elektriker i Västerås. Vi har lång erfarenhet av installation och projektering av enstaka och större projekt av laddstolpar och laddboxar för privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar i Mälardalen med omnejd. I takt med att det blir allt populärare att köra miljovänligt med elbil har behovet att kunna ladda nära bostaden ökat rejält.

Passa på och installera en Laddbox i din villa. Installerat och klart för 7983kr* inklusive rotavdraget grön teknik. För beställning använd våran laddguide på boka laddbox, ring 021-380 220 eller maila oss.

I detta erbjudande ingår följande: 1 st 3,7kW laddbox typ2 med tillgörande 10 meter matningskabel från elcentral, jordfelsbrytare och jordfelsskydd av lagdstadgat typ B-skydd. Laddboxen är utrustad med inbyggd energimätare. Laddboxen monteras på en vägg, och kabel klamras till närmaste elcentral. Borrning genom maximalt 2 stycken väggar ingår. Provning av både laddboxens funktion samt säkerhetsfunktioner.

*15 500kr exklusive rotavdraget, vi sköter ansökan.

Vi säljer och installerar laddstationer, laddstolpar och laddboxar i Västerås, Örebro, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Surahammar, Hallstahammar, Köping med omnejd.

Laddstation anpassad för ditt behov

Vi projekterar och installerar din laddstation för bästa effekt. 

Varmt välkommen att ta kontakt med oss och diskutera möjligheterna, vi erbjuder kostnadsfri offert och arbetar över hela Mälardalen. 

Boka laddbox här

Vill du veta mer eller har du frågor om solceller?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Ladda bilen hemma – få bidrag för laddstationen.

Den bästa tiden att ladda sin elbil eller laddhybrid är när den står stilla under natten, därför bör man ha en riktig laddpunkt vid den privata bostaden. För att förenkla säker hemmaladdning finns ett speciellt stöd att söka som ska göra det lättare att installera laddutrustning i hemmet.

Transporter står i dag för en tredjedel av Sveriges utsläpp av växthusgaser. Regeringen införde ett särskilt investeringsstöd för att öka takten med elektrifieringen av bilparken under 2018 med motivering att göra det enklare och billigare för hushåll att installera laddpunkter för elfordon vid hemmet eller stugan, och därmed ställa om till hållbara transportsätt.

Bidraget kan sökas av privatpersoner som äger eller har nyttjanderätt på den fastighet där laddpunkten installeras. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna och högst 10 000 kronor per fastighet. Ansökan görs efter att laddpunkten har installerats men senast sex månader efter att installationen slutförts.

Laddpunkten behöver vara förberedd för elmätning och debitering av elkostnad samt utrustad med typ 2-uttag eller typ Combo 2-uttag.

Vem/vilka kan söka bidrag för laddstationer?

Källa: Naturvårdsverket

  • Privatpersoner kan söka om de äger en fastighet eller har en fastighet med nyttjanderätt. Du kan få bidraget cirka 14 dagar efter att du fått det beviljat om du söker via Naturvårdsverkets e-tjänst och uppfyller kraven för att få bidraget. 
  • Företag och andra organisationer kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras på ett företags personalparkering eller för företagsfordon. 
  • Bostadsrättsföreningar, stiftelser och samfälligheter kan söka bidrag för installation av laddningsstationer som används av dem själva. Till exempel laddningsstationer som installeras för en bostadsrättsförenings medlemmar.

Har du köpt en Easee-laddbox av oss?

Denna laddbox har belagts med försäljningsförbud av Elsäkerhetsverket pga stora elsäkerhetsbrister som skulle kunna orsaka skador på din bil, brand i din fastighet, eller ännu värre orska personskador. Men ta det lugnt, vi tar vårt fulla ansvar för detta, vi byter ut den helt kostnadsfritt. Följ nedanstående länk för att välja laddbox & boka en tid i våran kalender.

Följ nedanstående länk för att välja laddbox & boka en tid i våran kalender.